Ankara Asansör Montajcı Firma

Ankara Asansör Montajcı Firma

Asansör artık hemen hemen her yerde bulunmaktadır. Özellikle çok katlı binalarda sıklıkla görülmektedir. Yüksek katlara çıkış konusunda bize yardımcı olmaktadır. Hamile, yaşlı demeden her türlü yük taşımacılığında kullanılır. Binanın içerisinde asansör montajı yapılmadan önce dikkat etmeniz gereken bazı özel durumlar vardır. Dikkat edilecek hususları Ankara asansör montajcı firma ile iletişime geçerek aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asansör Montajında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Asansör montajı yapılmadan önce gereken alet ve araçların çalışmaya hazır olup olmadığı kontrol edilmelidir. Hazır olduğuna emin olunduktan sonra işleme başlanır. Projede bulunan dokümanların olup olmadığına ve hasar kontrolleri el ve gözle yapılır. Asansörün kuyusunun dibinde ıslaklık veya nemin olup olmadığı kontrol edilmelidir. Ayrıca çalışan elektrik tesisatının birinci elden kontrolü yapılmalıdır. Asansör montajı 7 adımda yapılarak bitirilmektedir.
Ray Montajı: Dokümanlarda verilen sayılara göre kuyunun üstünde ve altında mastar kontrolleri yapılmalıdır. Üstte bulunan mastarı örnek alarak alt mastar sabitlenmelidir. Duvar konsollarını ayarlanabilir şekilde kontrol etmeniz gerekir. Bu montajı Ankara asansör montajcı firma ile iletişime geçerek güvenle yaptırabilirsiniz.
Kat Kapılarının Montajının Yapımı: Kat kapılarında ray mesafesinin kontrolü mutlaka yapılmalıdır. Bunun için gerekli talimatlara veya dokümanlara bakarak referans alabilirsiniz. Baktığınız talimatları yerine getirirken kapının çalışması adına gerekli ayarları yapmanız gerekmektedir.
Asansör Tahrik Motorunun Montajı: Tahrik motorunun montajı için makine sehpasının izolasyon malzemesi bulunmalıdır. Bu malzeme ile sehpa üzerine mekanik montajı yapılmalıdır. Bu gibi adımları yapmak için teknik talimatlara göz atmanız gerekebilir. Talimatlarda yazan özelliklere göre yapmanız gerekecektir. Bu montajı Ankara asansör montajcı firma ile iletişime geçerek yaptırabilirsiniz.
Kabin ve Karşı Ağırlık: Bu montajı yapmak için asansörün taşıyıcı iskeletini ve karşı ağırlık iskeletini raylar arasındaki terazisinde montajı yapmak gerekir. Sisteme ve talimatlarda yazılanlara göre uygun sayıda ağırlık taşıyıcı parça bulunması gerekmektedir. Bu taşıyıcıların hepsini iskelete dizmek gerekmektedir. Asansörün halat kısmı kesilirken gerekli talimatlara uymanız gerekmektedir. Ayrıca asansörün yan duvarları, tavanı ve ekipmanları talimatlara göre monte edilmelidir.
Regülator Montajı: Regülator ve regülatorun halat ile ilgili olan kısmının montajının yapılması gerekmektedir. Montajının yapılması için talimatlarda belirtilenlere göre yapılmalıdır. Bu montajı Ankara asansör montajcı firma ile iletişime geçerek yaptırabilirsiniz.
Elektrik Tesisatı: Kumanda panosunun yerini belirledikten sonra gereken talimatları okuyarak montajının yapılması gerekmektedir. Ayrıca elektrik bağlantısı, aydınlatma sistemi ve fan bağlantısını talimatlarda yazıldığı gibi yapılması gerekmektedir.
Kuyu Dibindeki Montajlar: Kuyu dibinde bulunan kabin, karşı ağırlıklar, merdivenler ve zincirlerin talimatlarda yazılan yazılara uygun montajının yapılması gerekmektedir.

Ankara Asansör Montajcı Firma İle İletişim

Asansör montajı için gereken aşamalar bunlardır. Bu aşamaları herhangi bir sorun olmadan güvenli bir şekilde gereken firmalara yaptırabilirsiniz. Bunun için firmanın deneyimli, bilgili ve tecrübeli olması gerekmektedir. Deneyimli ekipler, dikkat edilecek hususları ve talimatları atlamadan yapılmasına olanak sağlayacaktır.

en iyi asansör firmaları ankara, asansör firmaları ankara keçiören, ankara sincan asansör firmaları, ankara asansör servisi, hidrolik asansör ankara, asansör bakım ankara yenimahalle/ankara, ankara asansör firmaları iş ilanları, asansör üreten firmalar,Ankara Asansör, ankara asansör firmaları, Asansör, asansör firması, Asansör Montaj Firması, Asansör Montajı, Asansör Montajı Nasıl Yapılır, asansörcü, niğde asansör firmaları, ray montajı, sedye asansörleri, Türkiye Asansör Firmaları, En İyi Asansör Firmaları Ankara Asansör Firmaları Ankara Keçiören Ankara Sincan Asansör Firmaları Ankara Asansör Servisi Hidrolik Asansör Ankara Asansör Bakım Ankara Yenimahalle/Ankara Ankara Asansör Firmaları Ankara Asansör Servisi Asansör Üreten Firmalar,Ankara Asansör Montajı,ankara asansör firmaları iş ilanları,asansör üreten firmalar,çankaya asansör firmaları,asansör firmaları ankara keçiören,ankara sincan asansör firmaları,asansör bakım ankara yenimahalle/ankara,ankara mamak asansör firmaları,ırak asansör firmaları,En İyi Ankara Asansör Bakım Servisi

Yorumlar